Drachtster Lyceum

Ella’s Onrust
di 10 dec en wo 11 dec
10 dec
en
11 dec

Wat als je niet bij je vrienden mag zijn, en geen geheimpjes mag vertellen? 

Ella’s is klaar om te beginnen aan de rest van haar leven. Na heel lang thuiszitten is er eindelijk weer een feest op school waar ze met haar vriendin Lara naartoe gaat. 
 
Helaas blijkt alles nog niet zo vrij en vrolijk als ze had gedacht. Er zijn nog altijd heel veel regels van de overheid om de veiligheid te waarborgen. Iedereen moet te allen tijde een locatie tracker dragen, mensen moeten afstand houden en ze mogen elkaar geen geheimpjes vertellen. En dat terwijl Ella en Lara zoveel te bespreken hebben na al die tijd!  
 
Als dan ook nog het schoolfeest blijkt te zijn afgelast, knapt er iets in Ella.  Ze ontmoet Freddie en via hem komt ze terecht in een verzetsgroep waarmee ze een illegaal dansfeest organiseert. Hoewel iedereen alleen maar mensen mag uitnodigen die ze 100% vertrouwen, worden ze toch verraden. Lara komt in de problemen en Ella voelt zich verantwoordelijk. Lukt het haar, samen met haar nieuwe vrienden, om Lara te bevrijden? 

Kaarten kunnen niet retour. Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling. 

Onderdeel van