VOO Sprookje

Sleutel naar het Goud
vr 29 nov — 19.30
29 nov
19.30

In Sleutel naar het Goud maak je kennis met Repelsteeltje voordat hij beroemd werd. Er werd nog niet over hem geroddeld. Op TikTok, Insta en Snapchat was niks over hem te vinden.

Repelsteeltje is in die tijd arm en alleen. Hij zou zo graag rijk willen zijn, want wie rijk is, heeft veel vrienden… toch? Hij komt op het spoor van een magische Gouden Lok, waar je oneindig veel goud mee kunt spinnen. Die Gouden Lok is de oplossing. Die moet hij hebben! Hij gaat behoorlijk ver om dat voor elkaar te krijgen. 

Onderweg maakt hij heel wat vijanden, zoals Lotje, de eigenlijke eigenares van de Gouden Lok, de politie en Mr Pinguïn.Mr Pinguïn is misschien wel de grootste vijand en gevaarlijkste tegenstander van Repelsteeltje. Wanneer die uit wraak ook achter hem aan gaat, blijft het tot aan het laatst toe spannend wie er uiteindelijk met de magische kracht van De Gouden Lok vandoor gaat.

Kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling retour. Voor deze service brengen wij 2 euro annuleringskosten per ticket in rekening.  
 
Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling.

Onderdeel van