Widow Clicquot

vr 27 sep - do 03 okt
€ 8,50 – € 10,00
27 sep
-
03 okt

Widow Clicquot is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de ‘Grande Dame van de Champagne’ Barbe-Nicole Ponsardin. Op haar twintigste trouwt ze met François Clicquot, erfgenaam van het bekende Clicquot-champagne-imperium. Wanneer François overlijdt, neemt weduwe (‘veuve’) Barbe-Nicole het wijnstokje over en is zij vastberaden om de revolutionaire toepassingen van haar man verder te ontwikkelen. Geteisterd door de seizoenen, concurrerende wijnmakers én de Code Napoleon, die haar verbiedt om als vrouw een bedrijf te runnen, moet de elegante weduwe (gespeeld door Haley Bennett) alles op alles zetten om het Clicquot-erfgoed te beschermen. 

Hopper filmarrangement 
Boek een filmkaartje, een plate naar keuze en drankje voor € 29,00 per persoon. Reserveer het arrangement bij het afrekenen van je kaartjes.

Lunch arrangement
Boek een filmkaartje incl. een vegetarische lunch (soep, kroket, 2 belegde broodjes) voor € 22,00. Reserveer het arrangement bij het afrekenen van je kaartjes.

Borrelplank 
We serveren een heerlijke borrelplank tijdens de film voor slechts € 8,00.

Filmclub
Altijd met korting naar de film? Dat kan als lid van de Filmclub! Voor € 15,- per seizoen kun je lid worden van onze Filmclub. Een filmkaartje kost dan slechts €8,- i.p.v. € 10,-. Naast deze korting krijg je toegang tot speciale voorpremières en leuke passende randprogrammering. Bekijk de voorwaarden en bestel je lidmaatschap hier.

Regie
Thomas Napper
Cast
Haley Bennett, Tom Sturridge, Natasha O’Keeffe, Sam Riley
Speelduur
91 min
Releasedatum
do 22 aug
Jaar
2023
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst

Er is geen pauze tijdens de film.