David de Vos

Rauw boekpresentatie
zo 10 nov — 20.15
10 nov
20.15

David de Vos vertelt zijn verhaal bij jou in de buurt

Davids biografie Rauw heeft veel losgemaakt. Het boek opende talloze gesprekken tussen voor-en tegenstanders. Sommige lezers herkennen zich in Davids verhaal, anderen zitten vol vragen. In het boek eindigt David met zijn wens om de theaters van Nederland te vullen. Dat moment is nu aangebroken: komend najaar bezoekt hij alle 12 provincies van Nederland met Theatertour Rauw.

In een samenleving die steeds meer individualiseert, een maatschappij en kerk die steeds verder polariseert en een tijd waarin leiders van hun voetstuk vallen is zelfreflectie misschien wel hét antwoord. Eerlijk, rauw en vooral heel echt! Met behulp van beeld, muziek, verhalen en Davids persoonlijke aanwezigheid word je meegenomen op een reis van eerlijkheid en kwetsbaarheid, die uiteindelijk leidt naar kracht.

Ontdek hoe de eeuwenoude boodschap nog altijd actueel is. Kom, beleef en ervaar het verhaal van Rauw. Het draait niet om het overbrengen van een overtuiging, maar om het najagen van het échte leven, inclusief jouw innerlijke zoektocht naar liefde en groei. Een nieuwe kijk op geloven. En jij bent van harte welkom!

Kaarten kunnen niet retour. Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling. 

Onderdeel van

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Go and Tell. Je betaalt om die reden enkel de kosten die de theaters rekenen. Denk aan een toeslag voor het gebruik van de garderobe, een pauzedrankje of reserveringskosten. Dit gaat om een paar euro en deze kosten verschillen per theater.