Buro Reng

De herdertjes lagen bij Drachten

De Lawei Producties
vr 20 dec - zo 29 dec
20 dec
-
29 dec

Deze Kerst schittert De herdertjes lagen bij Drachten op het toneel van De Lawei. Met talent uit de regio!

Het verhaal
De kinderen van de Sint Jozef School werken op school aan de jaarlijkse kerstmusical. Dit keer wordt het stuk geregisseerd door meester Thijs. Het probleem is alleen dat meester Thijs een enorme hekel aan kerst heeft.  Sinds zijn grote liefde hem vijf jaar geleden op kerstavond verliet, kan Kerstmis en alles wat daarmee te maken heeft hem gestolen worden. Oei! Komt dit allemaal nog goed? Kan de kerstmusical wel doorgaan? En… vindt Thijs zijn grote liefde weer terug deze Kerst? Beleef het in de feel-good kerstmusical De herdertjes lagen bij Drachten die iedereen in de kerstperiode zal ontroeren en verwarmen. Geheel in de jaren 80 stijl! 

Deze voorstelling is voor iedereen vanaf 6 jaar. De première is op 20 december. 

Geniet voor de voorstelling van een Kerstlunch voor € 14,00. Voor kinderen t/m 12 jaar is er de Kleine Kerststerrenlunch voor € 9,50.

Choreograaf/regisseur Wilma Hoornstra en tekstschrijver en muzikaal leider Paul Passchier komen alweer voor de achtste keer naar De Lawei met een familievoorstelling speciaal geschreven voor Drachten. In de voorstelling spelen, zingen en dansen 22 amateurtalenten uit de regio.