Kind of Kindness

wo 25 sep en do 26 sep
€ 8,50 – € 10,00
25 sep
en
26 sep

Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven. Een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden. 

Hopper filmarrangement 
Boek een filmkaartje, een plate naar keuze en drankje voor € 29,00 per persoon. Reserveer het arrangement bij het afrekenen van je kaartjes.

Lunch arrangement
Boek een filmkaartje incl. een vegetarische lunch (soep, kroket, 2 belegde broodjes) voor € 22,00. Reserveer het arrangement bij het afrekenen van je kaartjes.

Borrelplank 
We serveren een heerlijke borrelplank tijdens de film voor slechts € 8,00.

Filmclub
Altijd met korting naar de film? Dat kan als lid van de Filmclub! Voor € 15,- per seizoen kun je lid worden van onze Filmclub. Een filmkaartje kost dan slechts €8,- i.p.v. € 10,-. Naast deze korting krijg je toegang tot speciale voorpremières en leuke passende randprogrammering. Bekijk de voorwaarden en bestel je lidmaatschap hier.

Regie
Yorgos Lanthimos
Cast
Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe
Speelduur
164 min
Releasedatum
do 04 jul
Jaar
2024
Land
Ierland, Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 16 jaar
  • Geweld
  • Angst
  • Grof taalgebruik

Er is geen pauze tijdens de film.

Yorgos Lanthimos vergroot onze relaties heerlijk plagerig uit tot absurdistische fabels

★★★★ de Volkskrant