Lotte Brouwers

Noord Nederlands Orkest

NNO x Sven Figee
za 24 mei — 20.00
24 mei
20.00
  • 24 mei
    20.00
    Grote zaal

Van Metallica tot The Beatles, langs Monk en op de terugweg nog naar Bach. Reisleiders Sven Figee en Joost Geevers nemen je mee op een grenzeloze muzikale wereldreis met het hammondorgel. Durf jij het aan?     

Laat je aangrijpen door absolute klassiekers van Bach en Mozart, ontspan daarna bij relaxte classics van jazziconen Thelonious Monk en John Scofield. Arvo Pärts haast esoterische Summa for Strings blijkt vervolgens stilte voor de storm, want Metallica en The Beatles trekken je weer met beide benen op de grond. Na Glass’ tijdloze The Hours reis je terug langs Monk, Bach en Metallica met als superswingend slot de Hammond-hit Svoogaloo.       

Er is niets zo fijn als een vakantie die tot in de puntjes voor je geregeld wordt. We zijn dan ook verheugd je voor te stellen aan jouw reisleiders: muziekkosmopoliet Joost Geevers en Sven Figee, huispianist van NPO’s podium klassiek en bekend van onder andere de Sven Hammond band en zijn werk met Anouk, DI-RECT en Angela Groothuizen voor The Voice of Holland. Je kunt je vakantie met een gerust hart aan hen overlaten. Leun dus achterover, laat je in de watten leggen en geniet van deze onvergetelijke reis.

Kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling retour. Voor deze service brengen wij 2 euro annuleringskosten per ticket in rekening.  
 
Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label te gast. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling.    

credits

dirigent: Joost Geevers | hammondorgel: Sven Figee