Annemieke van der Togt

De Grote Haay

Blok & doos, 2 t/m 7 jaar
wo 19 feb — 16.00
19 feb
16.00

Hoe de wereld mooier en kleurrijker wordt door samen te werken.  

Blok & Doos is een beeldende, woordloze voorstelling van de makers en spelers van het prachtige Poppetje van Papier. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar geschikt voor iedereen die ooit met blokken heeft gespeeld. In de blokkendoos is alles duidelijk. Vierkant is vierkant, geel is geel, alles is gerangschikt en iedereen heeft een eigen plek. Lekker overzichtelijk. Tot er plotseling een eigenzinnig blok in de doos terechtkomt.

Baby’s tot 1 jaar oud mogen bij een kindervoorstelling bij de ouder of verzorger op schoot. Een extra toegangsbewijs is dan niet nodig. Je baby kan mogelijk de voorstelling verstoren, in dat geval vragen wij je de zaal te verlaten. Je hebt dan geen recht op restitutie. Is je kind ouder dan 1 jaar dan is een toegangsbewijs verplicht. 

Voor of na de voorstelling is er iets leuks te doen.



Alle andere blokken zijn van slag. Het nieuwe blok kan van vorm veranderen, meerdere kleuren aannemen en zelfs lichtgevend zweven. Maar het laat de andere blokken ook zien dat er hele mooie nieuwe dingen kunnen ontstaan door samen met verschillende vormen iets op te bouwen. 

credits

regie: Mark Haayema | spel: Aniek Stokkers, Dennis de Groot en Christiaan Koetsier | muziek: Jan Paul de Bondt | vormgeving: Douwe Hibma | kostuums: Marlies Schot | poppen: Cynthia Borst | techniek: Quint Stam en Shirley Versteeg 

www.degrotehaay.nl