Marion Visser

Prentenboekjesfestival: Coco kan het!

Vanaf2 producties, 2 t/m 5 jaar
za 26 okt
26 okt

Fantasievolle voorstelling vol dans en muziek over durf en de ander aanmoedigen.

Vanaf2 Producties laat zich voor de fantasievolle peuterdansvoorstelling Coco kan het! inspireren door het geliefde boek van Loes Riphagen. Op de vloer staan meerdere nesten, waarin jong en oud bij binnenkomst plaats kunnen nemen en je voelt het al aankomen: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen.  

Baby’s tot 1 jaar oud mogen bij een kindervoorstelling bij de ouder of verzorger op schoot. Een extra toegangsbewijs is dan niet nodig. Je baby kan mogelijk de voorstelling verstoren, in dat geval vragen wij je de zaal te verlaten. Je hebt dan geen recht op restitutie. Is je kind ouder dan 1 jaar dan is een toegangsbewijs verplicht. 

Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival.

In de foyer staan levensgrote prentenboeken die samen een Prentenboekenstad vormen. Kruip in de huid van je favoriete personage, bezoek de marktkraam met groenten, puzzel je eigen oversteekplaats of leg een mooie weg aan, tot het tijd is om naar de voorstelling te gaan!


Coco kan het! zit vol muziek en dans en gaat over durf, de ander aanmoedigen en samen sterk staan. Aan het eind van de voorstelling mag je je eigen vleugels uitslaan, het nest uitvliegen en meedansen. Zo vrij als een vogeltje. Je kunt het! 

De makers hebben een voorstelling gecreëerd die zowel kinderen als volwassenen in verrukking brengt en hen uitnodigt om samen te dansen en te dromen.

Theaterkrant

credits

spel: Afra Ernst | vormgeving: Robin van Es | eindregie: Anastasiia Liubchenko