Fan van Sinterklaas

Hippe Gasten, 4+
za 23 nov — 14.00
23 nov
14.00

Vette eigen en bekende sinterklaasliedjes in een nieuw rockjasje. 

Hippe Gasten legt in deze wervelende muzikale sinterklaasshow uit waarom ze zulke fans zijn van Sinterklaas. Dat doen de rockers zoals je van rockers mag verwachten: met vette eigen geschreven sinterklaasliedjes voor jong en oud, enkele bekende sinterklaasliedjes die in een nieuw rockjasje gestoken zijn en heel veel interactie met het publiek. 

Baby’s tot 1 jaar oud mogen bij een kindervoorstelling bij de ouder of verzorger op schoot. Een extra toegangsbewijs is dan niet nodig. Je baby kan mogelijk de voorstelling verstoren, in dat geval vragen wij je de zaal te verlaten. Je hebt dan geen recht op restitutie. Is je kind ouder dan 1 jaar dan is een toegangsbewijs verplicht. 

Even de kinderen vooraan bij het podium parkeren en zelf rustig achterin de zaal rondhangen met jouw telefoon is er niet bij. Hippe Gasten betrekt jong en oud bij hun popconcerten en je verlaat het concert met druppels op je voorhoofd. Natuurlijk is Sinterklaas zelf ook van de partij om het feest helemaal compleet te maken. Maar misschien ziet hij er net iets anders uit dan je gewend bent.