Nationaal Theaterweekend

Geheim muziek
za 25 jan — 20.15
25 jan
20.15

Deze band staat voor muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met plezier, vakmanschap en liefde voor het origineel. 

De succesvolste rock-‘n-roll tributeband van Nederland reisde in hun vorige show naar de begindagen van de popmuziek: die van Elvis Presley, Johnny Cash, Buddy Holly en The Everly Brothers. Dat smaakte naar meer en dat komt er dan ook in dit tweede deel, waarin wederom werk van de genoemde rock-‘n rollpioniers gespeeld wordt, dit keer aangevuld met de pianorock van Jerry Lee Lewis en Fats Domino. Je hoort prachtige, authentieke vertolkingen van tijdloze liedjes, afgewisseld met anekdotes over deze eerste pophelden, waarvan er velen op tragische wijze aan hun eind kwamen. Deze band brengt ze weer even tot leven.

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend. 




Nationaal Theaterweekend betekent drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland. Ook De Lawei zindert en viert feest. Maak tijdens dit weekend kennis met bijzondere voorstellingen voor slechts een tientje! Daarnaast zijn er ook nog veel andere activiteiten in De Lawei.