Anne van Zantwijk

TOP Vrouwen

Vriendinnencomedy met ups en downs!
za 01 feb — 20.00
01 feb
20.00

Herkenbare vriendinnencomedy, gespeeld door rascomédiennes.  

De bekende Amerikaanse toneel- en filmscriptschrijver Peter Quilter is een meester in het schrijven van verhalen die je recht in je hart raken en je laten lachen. Dus ben je toe aan een avond vol humor, avontuur en hier en daar een moodswing? Dan is deze gloednieuwe comedy, vol emoties en onthullingen, net iets voor jou. 

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je vijftigste, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? TOP Vrouwen, de ideale ladies night out, is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy, inclusief alle ups en downs. 

credits

tekst: Peter Quilter | vertaling: Jeremy Baker | regie: Joep Onderdelinden | spel: Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie

www.repentertainment.nl