Nationaal Theaterweekend

Geheim show
vr 24 jan — 20.15
24 jan
20.15

Dit duo behoort tot de beste mentalisten ter wereld. In deze voorstelling ontrafelen ze met een mix van cabaret en magie geheimen en mysteries. 

De mannen nemen je mee in verbazingwekkende psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mindreading. Het duo gaat in deze show verder dan ooit, in een niet te bevatten show vol humor, die je van de ene in de andere verbazing doet vallen en je over van alles aan het twijfelen zet. Lukt het ze om het onmogelijke mogelijk te maken?

Theaterkrant schreef: Ze maken je helemaal gek waar je bij zit. Met nieuwe trucs, met oude trucs in een verbluffend nieuw jasje, met dingen die onverklaarbaar zijn en die niet kunnen maar die toch de hele tijd recht onder je neus plaatsvinden.

Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend. 




Nationaal Theaterweekend betekent drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland. Ook De Lawei zindert en viert feest. Maak tijdens dit weekend kennis met bijzondere voorstellingen voor slechts een tientje! Daarnaast zijn er ook nog veel andere activiteiten in De Lawei.