Voordeelpassen: scoor je voordeel

Scoor je voordeel met de kleinezaalkaart en ontdek de mooiste voorstellingen in de kleine zaal, sluit je aan bij onze filmclub en geniet met korting van een film of ga voor een donnie naar het theater met WEI! Bestel hier een voordeelpas. 

kleinezaalkaart 

Al jaren een groot succes is onze kleinezaalkaart. Met deze kaart kun je regelmatig een voorstelling in onze kleine zaal bezoeken. De kleine zaal zit vol verrassingen, avontuur en eigenzinnigheid. De kleinezaalkaart kost €187,50,- en is geldig voor het seizoen 2024/2025. Elke maand ontvang je per mail het overzicht van de voorstellingen die zijn geselecteerd voor de kleinezaalkaart. 

filmclub
Altijd met korting naar de film? Dat kan als lid van de Filmclub! Voor € 15,- per seizoen kan je lid worden van onze Filmclub. Een filmkaartje kost dan slechts €8,- i.p.v. € 10,-. Naast deze korting krijg je toegang tot speciale voorpremières en leuke passende randprogrammering. 

Voor een donnie naar het theater met WEI!
Ben je klaar voor wat actie na het eindeloze scrollen op Netflix? Of zoek je gewoon een goed excuus om de afwas te laten staan? Kom dan voor maar een tientje genieten van een speciaal geselecteerd aantal voorstellingen in De Lawei! Elke maand wordt er een selectie gemaakt van de leukste voorstellingen uit ons grote aanbod. Ben je tussen de 14 en 29 jaar, dan kan je je gratis aanmelden voor WEI. Komt dat even goed uit als je stufi alweer op is.